OKOK

Videoovervågning

Videoovervågning til private og erhverv

Videoovervågning bliver mere og mere udbredt i Danmark, og det er med til at give en større følelse af tryghed og sikkerhed.

Fleksibele overvågningssystemer

Et videoovervågningssystem kan være aktivt døgnet rundt, og gør det let at vende tilbage og se, hvad der er sket på et bestemt tidspunkt - for eksempel lige før og efter en alarm. Denne billeddokumentation er ofte helt afgørende for opklaringen af eksempelvis indbrud eller svind fra et varelager.

Hør mere om mulighederne

Kontakt os i dag og på telefon 66 12 68 15 og hør mere om mulighederne med videoovervågning.

Videoovervågning - Læs mere om videoovervågning

 

Forskellige løsninger med videoovervågning

Der findes i dag mange forskellige løsninger på videoovervågning, og vi hjælper gerne vores kunder med at finde den løsning, der passer bedst til deres behov.

Vi tilbyder videoovervågning til både privat- og erhvervskunder.

For privatkunder

Vi tilbyder vores privatkunder en overvågningspakke, der indeholder alt, hvad der behøves for at lave en hurtig og simpel overvågningsløsning. Pakken er trådløs, og den indeholder en 7" touch screen samt et kamera med IR lys, PIR detektor og en opløsning på 640x480 pixels. Kameraet kan bruges til både inden- og udendørs brug. Når kameraets PIR føler registrerer en bevægelse, bliver der automatisk vist live-billeder med lyd på monitoren. Monitoren har indbygget batteri, som oplades, når den står i den medfølgende dockingstation.

Fjernadgang og livebilleder med videoovervågning

Det er muligt at opnå fjernadgang for visning af livebilleder via en App til enten iPhone eller Android telefoner. Det sker ved, at monitoren er monteret i dockingstationen, som tilsluttes LAN. Forbindelsen mellem kameraet og monitor er trådløs, men det er nødvendigt at tilslutte kameraet til en strømkilde. Videosignalet overføres ved hjælp af et digitalt krypteret signal, der forhindrer forstyrrelser, interferenser og at signalerne kan opfanges af udefra kommende.

For erhvervskunder

Videoovervågning kan være et supplement til traditionelle sikringsforanstaltninger.
Det er vigtigt nøje at beskrive formålet med overvågningen. Et transmitteret billede er f.eks. kun til nytte, hvis en person ser på tv-skærmen hele tiden. Kunsten består derfor i at begrænse mængden af optagelser, men samtidig sikre, at der optages på de rigtige tidspunkter. Videobillederne vil i så fald kunne afsløre kriminelle handlinger, der ellers ville have været vanskelige at opklare.

Der er mange områder, hvor tv-overvågning med fordel kan benyttes f.eks. i tilknytning til et AIA-anlæg, butiksarealer eller i produktionsmiljøer.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne med videoovervågning. Ring til os på telefon 66 12 68 15 eller brug formularen nedenfor.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email