OKOK

Videoovervågning til private og erhverv

Videoovervågning bliver mere og mere udbredt i verden og ikke mindst i Danmark. Med et overvågningssystem får du en større følelse af tryghed og sikkerhed. Videoområdet er i konstant udvikling og der kommer hele tiden nye løsninger og funktioner som video kan anvendes til.

Fleksible overvågningssystemer

Et videoovervågningssystem kan være aktivt døgnet rundt elle på bestemte tidspunkter. Du har mulighed for at gå tilbage og se, hvad der er sket på et bestemt tidspunkt på en bestemt dag - for eksempel lige før og efter en alarm. Denne billeddokumentation er ofte helt afgørende for opklaringen af eksempelvis indbrud eller svind fra et varelager.

Hør mere om mulighederne

Kontakt os i dag og på telefon 66 12 68 15 og hør mere om mulighederne med videoovervågning.

Læs mere om videoovervågning

 

Forskellige løsninger med videoovervågning

Der findes i dag mange forskellige løsninger på videoovervågning, og vi hjælper gerne vores kunder med at finde den løsning, der passer bedst til deres behov.

Vi tilbyder overvågningssystemer til både privat- og erhvervskunder.

For privatkunder

Vi tilbyder vores privatkunder flere forskellige løsninger af overvågningspakker, der indeholder alt, hvad der behøves for at lave en hurtig og simpel overvågningsløsning.

Er du privat kunde, har du mulighed for at tilgå dine optagelser via forskellige apps afhængig af, om det er en stand alone kamera løsning eller en optager løsning med flere kamera. For stand alone løsninger anvendes appen Lechange og for optagerløsninger anvendes appen iDMSS for iPhone eller gDMSS for Android. Derudover er det muligt af anvende den gratis Pc klient software Smart PSS . Appen gør det muligt for dig som kunde at se live billeder, se optagelser og meget mere. Administratoren kan derudover også dele tilgangen til kameraet med andre, samt konfigurere eller ændre installationen via appen.

For erhvervskunder

Videoovervågning kan være et supplement til traditionelle sikringsforanstaltninger. Hos lås.dk tilbyder vi overvågningsløsninger, som kan tilpasses din virksomheds behov. Vi laver en gennemgang af dit område og din bygning, og har en dialog med dig som kunde om den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Der er mange områder, hvor tv-overvågning med fordel kan benyttes f.eks. i tilknytning til et AIA-anlæg, butiksarealer eller i produktionsmiljøer.

Serviceaftale

For erhvervskunder kan vi endvidere tilbyde en serviceaftale, hvor vi gennemgår det installerede videoudstyr en gang årligt. Herunder vil du bl.a. få gennemgået optager, kamera og få firmwareopdateret systemer samt renset kamera. Endvidere kan vi med en fjernsupportaftale yde hjælp på dine installerede Dahua produkter. Dette vil sikre dig, at vi bl.a. adviseres, og kan give dig besked, hvis der er fejl på anlægget. Derudover har vi mulighed for at foretage justeringer og ændringer på anlægget, hvis der sker ændringer, så du hele tiden er sikret bedst muligt.

Fjernadgang og livebilleder med videoovervågning

Det er muligt at opnå fjernadgang for visning af livebilleder via en App til enten iPhone eller Android telefoner. Det sker ved, at monitoren er monteret i dockingstationen, som tilsluttes LAN. Forbindelsen mellem kameraet og monitor er trådløs, men det er nødvendigt at tilslutte kameraet til en strømkilde. Videosignalet overføres ved hjælp af et digitalt krypteret signal, der forhindrer forstyrrelser, interferenser og at signalerne kan opfanges af udefra kommende.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne med videoovervågning. Ring til os på telefon 66 12 68 15 eller brug formularen nedenfor.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Hvis du vil vide mere om overvågningssystemer kan du kigge i brochurerne nedenfor.

Brochure – private

 

Brochurer – erhverv/større løsninger