OKOK

Postkasser

Efter at den nye postkasselov trådte i kraft i 2012, og alle boliger nu skal have deres postkasse til at stå helt ud til vejen, har landskabet på de mange villaveje i Danmark ændret sig. Postkassen er nu det første gæster og forbipasserende støder på, og det er derfor den, der giver det første indtryk af dit hjem. Vi mener derfor, at det er værd at overveje, hvilken postkasse, du vælger til din bolig.

Hos Odense Låseservice forhandler vi kvalitets postkasser fra mærkerne MEFA og Juliana.

MEFA

MEFA er Nordens største producent af postkasser til boligen og postkassesystemer til etageejendomme. I mere end 40 år har MEFA forsynet danske hjem med postkasser i flot design og forarbejdet i materialer, der sikrer god funktionalitet og lang levetid. MEFA tilbyder over 30 forskellige modeller, der er fordelt på deres tre serier. Hvis det ønskes, kan udvalget ses i nedenstående brochurer.

Postkasser - Download brochuren om postkasser her

 

Pakkepostkasser - Download brochuren om pakkepostkasser her

 

Juliana

Allux postkasser og postkassesystemer er en division under mærket Juliana, der er kendt for drivhuse, udestuer, pavilloner og andre haveprodukter. Postkasserne er kendt for deres stilfulde design og for at være ekstremt robuste. Allux postkasser fører et bredt udvalg af postkasser, så der er en til enhver smag.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email