OKOK

Dør- og porttelefon

Ønsker du at forbedre sikkerheden i dit hjem eller etageejendom? Så kan en dørtelefon være en enkel, men også særdeles effektiv måde at gøre det på. Det vil gøre dig i stand til at snakke med - og hvis du har et anlæg med video i - også se personen som står uden for din dør.

For at skabe en ekstra sikkerhed og komfort for beboerne i store og små ejendomme, er det meget udbredt at installere et dørtelefonanlæg. Mange dørtelefonanlæg kan kombineres med adgangskontrol, f.eks. med kode eller kort- og briksystemer, hvilket giver beboerne større tryghed samt nemmere adgang til bygningen. Derudover har man med kort- og brikadgang mulighed for nemt at lukke og åben for adgang, hvis en brik forsvinder samt se en log over, hvem som kommer og går.

Vi kan levere flotte standard vandalsikre dørstationer, og hvis det ønskes, kan vi levere specielle paneler til indbygning, som tåler ekstra hård behandling. Som en ekstra funktion kan vi indbygge adgangssystem i dørstationen. Dørtelefonen kan desuden kombineres med alle vores automatiske dørtelefoner.

Service

Vi er førende i flere forskellige mærker og udfører både reparationer, ny installationer og udskiftning af ældre anlæg. Hvis det ønskes, kan vi også levere specialtilpassede løsninger til indbygning. Dørtelefonen kan f.eks. også kombineres med vores dørautomatikløsninger.

Herunder ser du et udvalg af vores mest solgte produkter:

Hustelefoner - Download brochuren om hustelefoner her

 

Dørstationer - Download brochuren om dørstationer her

 

Serie 410 og 510 - Download brochuren om serie 410 og 510 her

 

Modulflex - Download brochuren om modulflex her

 

Epoke - Download brochuren om Epoke her

 

Lige meget hvilke behov du end har, så vil vi fra Odense Låseservice gøre alt for at hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email