Nøgler Badge

Låsesystemer elektronisk

Specialister i elektroniske låsesystemer

Hos Lås.dk er vi specialister i forskellige elektroniske låsesystemer. Vi har blandt andet god erfaring inden for elektroniske adgangskontroller, porttelefoner, vingcards og meget mere. Vi tilbyder installation af elektroniske låsesystemer i hele Danmark for virksomheder, boligforeninger, butikker, private, offentlige kontorer, offentlige institutioner m.m., og vi står klar til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på låsesystemer med elektronisk lås i dag på telefon 70 77 79 82 eller via vores kontaktformular.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi kontakter dig hurtigst muligt inden for vores normale åbningstid.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hvad er fordelene ved elektroniske låsesystemer?

Fordelene ved at vælge låsesystemer med elektronisk lås frem for almindelige låsesystemer er mange. Én af de store fordele er den høje sikkerhed, der følger med et elektronisk låsesystem. Hver gæst, der besøger den pågældende bygning bliver registreret, og det er dermed nemt at skabe sig et overblik over, hvem og hvor mange, der er i bygningen. En anden fordel er, at du nemt og hurtigt kan tilføje og fjerne brugere til løsningen.

Professionel rådgivning om låsesystemer

Der findes flere forskellige låsesystemer med elektronisk lås, og vores medarbejdere kan rådgive dig i, hvilket låsesystem der er det rette valg for dig. Du kan blandt andet vælge, om brugerne skal anvende et fingeraftryk, en kode, et nøglekort eller en nøglebrik for at få adgang til bygningen. Hos Lås.dk ønsker vi kun at give vores kunder de bedste produkter, og vi anvender derfor kun leverandører af elektroniske låsesystemer, der lever op til de gældende forsikringskrav.

Få et tilbud på låsesystemer med elektronisk lås!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på låsesystemer med elektronisk lås, eller hvis du har spørgsmål til vores produkter. Kontakt os på telefon 70 77 79 82 eller udfyld vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.


Låsesystemer elektronisk - Odense Låseservice A/S - Vi dækker hele landet

Odense Låseservice A/S bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK