OKOK

Låsesmed Kolding og omegn

Står du og mangler en låsesmed i Kolding inden for den næste time? Så kontakt Lillebælt Låseservice. Vi holder til i Jylland, men vi servicerer hele Danmark. Vi har 16 servicevogne, og der vil næsten altid være en af dem, der enten er i Kolding eller i området. Vi kan derfor være hos dig inden for en time.

Vi har døgnvagt

Er din nøgle knækket i låsen, eller har du smækket dig selv ude? Lillebælt Låseservice har døgnåbent, og kan derfor kontaktes døgnet rundt alle ugens syv dage. Så hvis du akut står og mangler en låsesmed i Kolding, så ring til Lillebælt Låseservice og hjælpen er nær.

Over 60 års erfaring

Lillebælt Låseservice har over 60 års erfaring med låsesikring, og vi tilbyder et bredt udvalg af produkter og services både til privat- og erhvervskunder.

Privatkunde

Ønsker du at sikre dit hjem? Lillebælt Låseservice tilbyder at installere videoovervågning og tyverialarmer hos private. Hvis du hellere selv vil installere din alarm, har vi også et tilbud til dig. Lillebælt Låseservice sælger og kopierer selvfølgelig også nøgler, og hjælper dig med akutte opgaver såsom oplukning og udskiftning af låse.

Erhvervskunde

Størstedelen af Lillebælt Låseservices kunder er erhvervskunder. Vi hjælper med sikring af virksomheder via installering af alarmer, adgangskontrol og videoovervågning. Derudover tilbyder vi installering af dørautomatik og Vingcard. Så hvis din virksomhed mangler en låsesmed i Kolding, så tøv ikke med at kontakte os.

Giv os et kald

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et tilbud på et produkt eller service, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive dig på tlf. 82 30 08 28 eller du kan sende os en besked via kontaktformularen. Lillebælt Låseservice er din låsemed i Kolding og omegn.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email