Nøgler Badge

Låsesmed Fredericia

Skal du have omskiftet dine låse eller have sikret din virksomhed? Lillebælt Låseservice er med over 60 års erfaring en af Danmarks førende virksomheder inden for sikringsbranchen, og vores medarbejdere står klar til at rådgive dig. Lillebælt Låseservice holder til i Fredericia, og vores låsesmede kører over hele Danmark og dækker derfor også hele området omkring Lillebælt og Trekantsområdet.

Kontakt os her

Kontakt din låsesmed i Fredericia på telefon 66 12 68 15, eller brug formularen nedenfor. Vi rykker ud døgnet rundt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi kontakter dig hurtigst muligt inden for vores normale åbningstid.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Døgnvagt

Lillebælt Låseservice er din låsesmed i Fredericia hele døgnet rundt. Hvis du har smækket dig selv ude, eller ved et uheld har tabt dine nøgler midt om natten, er vores låsesmed kun et opkald væk. Hvis uheldet har været ude, så kontakt os på tlf. 66 12 68 15, og vores låsesmed kommer så hurtigt, han kan. Der vil med stor sandsynlighed allerede være en låsesmed i nærheden, men hvis ikke, kan vores låsesmed være i Fredericia på under 30 min.

Vores produkter

Lillebælt Låseservice tilbyder en lang række produkter inden for sikringsbranchen både til privat- og erhvervskunder. Er du privatkunde og ønsker at sikre dit hus, kan vores medarbejdere installere en tyverisikring eller videoovervågning, så du kan føle dig sikker i dit hjem. Er du erhvervskunde kan vores medarbejdere blandt andet være behjælpelige med at installere adgangskontrol, alarmer eller dørpumper. Du kan læse om alle de produkter vi udbyder på vores hjemmeside.

Besøg vores butik

I vores forskellige afdelinger sælger vi et bredt udvalg af produkter blandt andet pengeskabe, nøgler og postkasser. Kig forbi vores butik i Fredericia og få vejledning i, hvad der passer bedst til dine behov.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for en låsesmed i Fredericia, så ring til os på tlf. 66 12 68 15 eller brug vores kontaktformular til at sende os en besked.

Odense Låseservice A/S bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK