OKOK

Låseservice Kolding

Pr. 1/12-2020 overtager vi Kolding Låseservice v/Henning Knudsen – nyt navn bliver Kolding Låseservice A/S – Fynsvej 73, 6000 Kolding – tlf. 75 50 20 11

Er din dør smækket, eller skal du have hjælp til at installere en dørtelefon? Så tøv ikke med at ringe til Lillebælt Låseservice. Vores kompetente medarbejdere er behjælpelige med de fleste opgaver inden for låsesikring og installering af alarmer og videoovervågning.

Ring til os i dag på telefon 82 30 08 28

Stor kundekreds i Kolding og omegn

Lillebælt Låseservice betjener en stor kundekreds i hele Danmark, og tilbyder derfor også låseservice i Kolding og omegn. Vi løser opgaver både for privat- og erhvervskunder. Vores nærmeste afdeling ligger i Fredericia, men da vores servicevogne ofte kører rundt i Jylland og på Fyn, kan vi i mange tilfælde være i Kolding på under en time.

Produkter

Vores låsesmede kan blandt andet være behjælpelige med følgende opgaver:

  • Installering af låsesystemer
  • Installering af adgangskontrol
  • Oplukning og omkodning af låse
  • Installering af dørautomatik og dørpumper
  • Opsætte dørtelefoner

Alarm og videoovervågning til privat- og erhvervskunder

Ønsker du at sikre dit hjem eller din arbejdsplads for besøg fra uvedkommende? Så kan Lillebælt Låseservice hjælpe dig med at installere en alarm eller videoovervågning. Indbrudstyve bliver ofte skræmt væk, hvis de bliver opmærksomme på en alarm eller et videokamera. Et alarmsystem eller videoovervågning kan derfor være en god investering til både private hjem og virksomheder. Lillebælt Låseservice skræddersyr den løsning, der dækker jeres behov bedst.

Bestil låseservice Kolding

Det er hurtigt at bestille låseservice i Kolding. Det eneste du skal gøre er at ringe til Lillebælt Låseservice på telefon 82 30 08 28 eller benytte kontaktformularen her på siden. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email