OKOK

iLOQ - elektronisk lås

iLOQ leverer teknisk revolutionerende låsesystemer. iLOQ er en elektronisk lås, der selv genererer den fornødne energi. Kort sagt: En elektronisk lås helt uden batterier og kabler. Systemet fungerer på den måde, at når nøglen sættes i, genereres strøm til låsen, og herefter kan låsen læse chippen i nøglen og låse døren op. Da låse og cylindre fungerer uden kabler og batterier er systemet særdeles omkostningseffektivt, og giver stadig en meget høj sikkerhed.

Kontakt os og hør mere om iLOQ 

Lås.dk er forhandler af iLOQ låsesystemer. Er du interesseret i at høre mere eller i at få en pris, er du meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende på 66126815.

Kan bruges over alt

Systemet kan anvendes alle steder, hvor der er behov for det, og i alle temperaturer og forhold, da det ikke indeholder batterier. Det kan f.eks. anvendes til institutioner og offentlige bygninger.

Et system fra iLOQ består af nøgler ned indbygget chip, cylindere, software og en programmeringsenhed. Det er utroligt nemt at ændre låsningen, når indretninger og funktion ændres. Derfor er systemet yderst velegnet til enhver erhvervsløsning, men også velegnet til skoler, institutioner m.v.

Kontakt os og hør mere om fordelene.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Elektronisk lås til alt fra boligejendomme til hospitaler

iLOQ er et yderst velegnet system til bl.a. boligejendomme, hvor der skal være låsesikring af fællesarealer, opgange og lejligheder. iLOQ er en elektronisk lås, som er nem at administrere og vedligeholde. Systemet gør det nemlig muligt at skræddersy og administrere adgang til fællesarealer, og endeligt løser det enhver udfordring med bortkomne nøgler og kopiering af nøgler.

På hospitaler er der store krav til fleksibel og sikker adgang. Med dette system kan man garantere en konstant opdateret elektronisk lås, som tager højde for udfordringerne med dynamiske jobfunktioner, aflåsning af medicinskabe m.m.

S10

iLOQ S10 er en elektronisk lås, hvor låsecylinderen som den eneste i verden er selvdreven fordi cylinderen generer elektricitet, når nøglen sættes i. Således fungerer systemet helt uden batterier og gør dermed omkostningerne til vedligeholdelse markant lavere end andre mekaniske og elektroniske låse. Kontakt os og hør mere om S10 elektronisk lås.

S50 NFC mobiladgang

iLOQ S50 NFC er verdens første adgangskontrolsystem, der henter strøm fra en smartphone. Således fungerer telenonen både som nøgle og som strømkilde, og du kan derfor åbne døre blot ved at berøre dørknoppen med smartphonen. Den store fordel ved at bruge smartphones er, at det er super nemt at oprette og ændre adgangsrettigheder. S50 er et digitalt aflåsningssystem, hvor enhver omkostning og udfordring med udskiftning af batterier og dyr kabelføring er fjernet. Kontakt os uforpligtende og hør mere.

Finsk kvalitet

Systemet er udviklet og patenteret af det finske firma iLOQ Ltd, som har digitaliseret mekanisk aflåsning og leverer et enestående kvalitetsprodukt i denne elektronisk lås.