OKOK

Alarm og alarmsystemer

Der findes i dag mange forskellige løsninger på alarmer, og vi hjælper gerne vores kunder med at finde den løsning, der passer bedst til deres behov. Det er vores mål at finde frem til den rigtige alarmsystem løsning, til dig som kunde ud fa dine ønsker og behov. Vores mest anvendte system blandt vores kunder er den nytænkende, stilrene og revolutionerende Jablotron 100.

JA 100

JA 100 er et alarmsystem som ikke alene sikrer dig mod tyveri, men giver dig også mulighed for bl.a. at sikre mod oversvømmelse eller brand. Alarmen kan også benyttes til at styre flere andre ting i hjemmet, f.eks. hvis huset eller sommerhuset skal opvarmes, eller garagen skal åbnes.

Hvis alarmen udvides med f.eks. en vandskadedetektor, og evt. sættes nær vaskemaskiner, afløb eller i kældre, så kan detektoren give besked, så boligejere kan nå at reagere på evt. skybrud eller lækage.

Alarmsystemet har endvidere mulighed for at få tilkoblet en udvendig sirene, som vil blinke og hyle ved aktivering. Endvidere kan systemet sættes til med en rød lampe på sirenen, som indikerer, at der er et aktivt alarmsystem. Med Jablotron 100 får du et sikkert og unikt og tilpasbart alarmsystem, uden nogen form for månedlig abonnements betaling. Ønsker du at have vagtcentral på, samarbejder vi med Den Jyske Kontrolcentral og Securia vagt. Med et abonnement på kontrolcentral med vagt, holder Den Jyske Kontrolcentral øje med din alarm, kontakter dig ved aktivering og sender en vagt ud til din bopæl, alt afhængigt af, hvad der er aftalt med kontrolcentralen ved oprettelsen.

Interesseret i at høre mere? Så hører vi gerne fra dig.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Enkel betjening

JA-100 alarmen er en ideel løsning for alle typer kunder, da den kan tilpasses til den enkelte kundes behov. Den enkle betjening og display, gør alarmen nem at bruge for alle – både privatpersoner og virksomheder. Der er også mulighed for inddeling i flere zoner, samt deltilkobling af f.eks. vinduer eller garage, således du kan sove trygt om natten.

Bruger du alarmen til f.eks. en mindre virksomhed, kan du få den til at slå til og fra automatisk på et givent tidspunkt.

Følg med, når du er væk hjemmefra

Med en JA 100 alarm kan man også anvende en fotopir, som vil tage billeder når alarmen går. Via en smartphone kan man tilgå systemet udefra og se, hvad der sker hjemme.

Med den gratis internetbaserede JABLOTRON APP, har du mulighed for at styre alarmen når du ikke er hjemme. Med den gratis app til smartphone og tablet kan du logge på og se hændelser, billeder, slå alarmen til/fra samt dele adgang via app. Med deling via appen kan man give rettigheder til at slå alarmen til og fra, hvis man i en periode f.eks. har nogen der skal passe huset.

Med JABLOTRON APP har du også mulighed for, via et påbygget modu,l at styre andre enheder i huset samt i visse tilfælde kombinere det med varmestyring.

Hvis du vil vide mere om alarmer kan du kigge i nedenstående brochure.

Brochure