OKOK

Adgangskontrol

Vores løsninger inden for adgangskontrol dækker alle behov for en fleksibel og sikker hverdag for institutioner og virksomheder. Det er let og hurtigt at kombinere og opgradere løsningerne uden, at det er nødvendigt at udskifte hele systemet. Vi har mulighed for at levere kontrolsystemer med brik, fingeraftryk m.m.. Vi kan levere systemer til lagre, virksomheder, boligforeninger, hoteller, butikker og mange flere.

Kontakt os på telefon 66 12 68 15og hør mere om mulighederne med adgangskontrol. Vi kommer også gerne ud og ser på dit/jeres sted og kommer med vores anbefalinger til en løsning.

Adgangskontrol inddelt i 3 kategorier

Vores sortiment af adgangskontrolløsninger er inddelt i tre kategorier:

  • Online er totalt integrerede elektroniske adgangskontrolsystemer, der kommunikerer direkte mellem enheder via netværk.
  • Offline er elektronisk adgangskontrolsystemer, hvor kommunikation mellem enheder overføres manuelt, f.eks. via en programmeringsenhed.
  • Stand alone er elektronisk adgangskontrol uden kommunikation mellem enheder.

Typer af adgangskontrolsystemer

Vi kan levere og installere følgende adgangskontrolsystemer:

Adgangskontrol til hoteller

Hos Odense Låseservice kan vi også tilbyde adgangskontrolsystemer til hoteller. Vi kan b.la. tilbyde Vingcard systemet, som anvendes af mange hoteller verden over. Vi kan også levere andre systemer som kan bruge på hoteller, b.la. Saltos adgangskontrolsystem.

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne med kontrolsystemer til hoteller.

Hør mere om adgangskontrol

Kontakt Odense Låseservice A/S i dag og hør mere om mulighederne med adgangskontrolsystemer. Vi kører i hele Danmark.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email